Жителите на община Сунгурларе подкрепят ГЕРБ на предстоящите евроизбори

Депутати се срещнаха с местните хора

Жителите на община Сунгурларе подкрепят отборa на ЕНП/ГЕРБ за предстоящите избори на 25 май и виждат в него единствената гаранция, че гласът им ще бъде чут в Европейския парламент. Доказателство за това бе препълнената зала в НЧ „Просвета”, където народните представители от ГЕРБ-Бургас, Семир Абу Мелих и Снежина Маджарова, се срещнаха с местните хора. На поредната дискусия в област Бургас присъстваха общински съветници и общинският ръководител на партията Таня Янкова. Тя представи пред всички присъстващи акценти от визията на ГЕРБ за модерното развитие на страната като член на ЕС и представи листата с кандидатите за евродепутати на партията. В залата бе и кметът на с. Грозден Мария Димитрова, която благодари на областното ръководство на ГЕРБ за постоянната подкрепа и оказано съдействие за осъществяването на различни инициативи.
Народният представител Снежина Маджарова коментира необходимостта от активност на гражданите в изборния ден. “Всички ние искаме силна и обединена Европа. Това ще гарантира връщането на страната ни на пътя на европейското развитие. Ето защо е необходимо да гласувате и да не оставяте бъдещето си в ръцете на другите”.
„Благодаря на всички, които ни подкрепиха на парламентарните избори миналата година и ни гласуваха доверието да работим като народни представители, за да отстояваме вашите интереси. Присъствието на толкова много хора в тази зала ни кара да вярваме в сигурната, поредна победа на ГЕРБ на 25 май. Защото ние залагаме на реално изпълними цели и надграждаме постигнатото, за разлика от сегашните управляващи, които си служат с опорни точки и популизъм”, заяви бургаският депутат Семир Абу Мелих. Като член на парламентарната комисия по здравеопазване той коментира сериозните проблеми в тази сфера, липсата на адекватни реформи за решаването им.
Представлението „Човекоядката” на ДТ „Адриана Будевска” бе специален жест към всички присъстващи след края на срещата.