Преди „Берое“ – „Нефтохимик“

Спорт

16-05-2014, 17:53

Снимка:

beroe.bg

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Берое“ преподписа с Джоман

На 17-и май „Берое“ излиза срещу „Нефтохимик“ (Бургас) в последен двубой от настоящия сезон на „А“ професионална футболна група.

По традиция касите на стадион „Берое“ ще отворят два часа преди мача, а вратите на съоръжението с половин час по-късно.

„Берое“ продължава да оглавява втората половина на таблицата и ще завърши на осмо място в генералното класиране, независимо от резултата утре. В последния кръг на „А“ група „заралии“ се наложиха с 2:1 като гост над състава на „Пирин“, а съставът на „Нефтохимик“ бе почиващ.

Драгомир Драганов от Варна е главен арбитър на срещата, а негови помощници ще бъдат лайнсмените Николай Ангелов от Самоков и Димитър Стоилов от Кюстендил. Близо до двете футболни врати ще бъдат разположени допълнителните  асистент-арбитри Радан Мирянов и Радослав Станев, и  двамата от Варна. Николай Стайков от София е четвърти  съдия на срещата.

Столичанинът Валентин Драгомиров от София е дежурен делегат на двубоя, а оценка на съдийството ще постави Йордан Гулев от Пловдив.

В изиграните три срещи през настоящия сезон „беройци“ постигнаха две победи над „Нефтохимик“ и претърпяха едно поражение.

Досега двата тима са изиграли 15 срещи помежду си. В тях „Берое“ има 5 победи, бургазлии са със 7, а 3 двубоя са завършили при равенство.