Принцесата на Plovdivutre – чаровна, талантлива и красива (СНИМКИ)

Животът

16-05-2014, 21:48

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Това са принцовете и принцесите на Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

Пловдив вече има своите Принц и Принцеса. 5-годишната Милка спечели сърцата на жури и публика

С неустоим чар и талант малката Милка Георгиева очарова журито на конкурса "Принц и Принцеса на Пловдив 2014", провел се в петъчната вечер във Военния клуб. Още с първата си поява на сцената дългокосото момиченце обра усмивките и погледите в залата. Артистичният й танц ме плени и незабавно направих своя избор за лице на Plovdivutre.bg.

Нашата принцеса е едва на 5, но вече може да се похвали със златен медал за танци. Преди десетина дни Мили, както я нарича нейното семейство, грабнала първото място в Танцовото шоу "Дъга от таланти" в Пловдив. Мили преборила 12 сериозни конкуренти в нейната възрастова група и спечелила право на участие на Международна танцова олимпиада в Созопол идния месец.

Милка е дисциплинирана и упорита, упражнява се много и има огромно желание да се развива, разказва ръководителката й по танци към "Ера Балет" гр. Пловдив - Искра Илиева.

Майката на Мили – Надя, бе изключително горда със своето талантливо съкровище. "На 30-ти юни Милка става на 5 годинки. Мечтата й тази година е да празнува на Международната олимпиада на морето. Надявам се това да се сбъдне", казва Надя. За Plovdivutre.bg майката на Мили сподели още, че има силно желание да осъществи мечтите на своята принцеса, но средствата за всяко едно участие на децата от балета, в който танцува Мили не достигат за всички техни изяви. Тя прикани всеки желаещ, който може и иска да помогне за развитието на талантите на Пловдив, да се обърне към управата на "Ера Балет" към Военен клуб – Пловдив.

Нашата принцеса се окичи с най-много ленти. Освен лице на Plovdivutre.bg тя грабна специална награда за "Чар",  събра най-много гласове от онлайн гласуването и стана фаврит на публиката. Мили бе коронясана и за Гран При "Принцеса на Пловдив 2014", което й отрежда място на финала за "Принц и Принцеса на България 2014", който ще се проведе в комплекс Елените на морето от 5 до 8 юни.

Стискаме палци малката и мното талантлива красавица да представи подобаващо Пловдив.

Освен Принцеса на Plovdivutre бяха, избрани и Принц и Принцеса гран при от всички възрастови групи. Имаше и специални награди "Бейби принц" и "Мини Принцеса" за най-малките участници, които бяха едва на 3 години.

А големите победителите са:

Принц на Пловдив - Гран При - Алекс Топалов

Принцеса на Пловдив - Гран При - Микаела Арабаджиева

Принцеса на Пловдив - Гран При – Милка Георгиева

Принцеса на Пловдив - Гран При – Александра Томова

Принцеса на Пловдив - Гран При – Дария Цачева

Принцеса на Пловдив - Гран При – Ивета Матеева

Принцеса на Пловдив - Гран При – Теодора Печилкова

Принцеса на Пловдив - Гран При – Камелия Ламбова

Принцеса на Пловдив - Гран При – Антония Петрова

Вижте още снимки от конкурса в галерията ТУК!