Тъжно! Почина бургаският сърфист Красимир Гюров

Лекарите не успяха да спасят 32-годишния мъж, който се натроши в скали край "Сарафово"

Сърфистът Красимир Гюров е починал в "Реанимация"-та на МБАЛ-Бургас. Въпреки усилията на лекарите да спасят 32-годишния мъж, Красимир ни напусна рано тази сутрин. Преди два дни сърфистът се удари в скали край бургаския квартал "Сарафово".

Преди да влезе в морето, приятели предупредили Краси, че вятърът е много силен и е опасно, но той отказал да ги послуша и се хвърлил във водата. От удара мъжът получи множество счупвания и вътрешни кравоизливи. Гюров бе настанен в изключително тежко състояние  в здравното заведение. През това време лекари, които се бореха за живота му, вляха в тялото на сърфиста повече от 22 литра кръв. Приятели от цялата страна се включиха в кръводарителската акция в помощ на Краси. Красимир изпадна в клинична и смърт и днес изгуби битката.

Сега на стената във фейсбук страницата му пише: "Не мога да повярам,че това се е случило ония ден ми обещаваше,че ще ме возиш на мотора.Почивай в мир.Ще ми липсваш.Поне си правил едно от любимите си неща не си си отишал просто ей така.", "Направо съм разбит! Няма го вече моят приятел. Почивай в мир, Краси","Поклон пред паметта ти,Краси!!!! Всички вярваме.че си на по-добро място!!!!!!!"