ВИС се събра тайно в София

Подготвят национална среща на всички съмишленици

Представители на някогашната групировка ВИС се събраха на тайна среща в София. Участниците в нея са получили информация за мястото и часа на събитието на лични съобщения във Фейсбук.

Идеята на събирането е да се възродят идеите на групировката, така, както са били в началото на създаването й. Поне това твърдят организаторите.

„Срещата в София е минала отлично. Има достойни лъвове! Работим за националната среща, на която ще съберем всички , за да сложим началото заедно, както навремето, като голямо семейство с мъжкарски правила! До 10 дни очаквайте покани на лични съобщения, моля, който иска да присъства да го напише на лично съобщение до страницата, не като коментар - няма да си пишем по работа тука пред всички! Възраждането върви по план напук на клюкарите и мишките, благодарим на всички! Да живее ВИС”, пише администраторът на страницата, създадена в памет на Васил Илиев, който е един от организаторите на срещите.

„В нашата общност връщаме старите правила - братство, единство, приятелство, вярност, чест и ред! Империята беше силна, когато ги спазваше, после мишките съсипаха всичко! Затова работим за вдигането на лъва, за честта на Холдинга ... за Васил и Георги ”, пишат и администраторите на страницата на ВИС-2 във Фейсбук./БЛИЦ