Елза Парини: Кончита Вурст е дъщеря на ZZ TOP

Престарялата Нора Нова се обяви против демонстрацията на трансвестизъм

В ранната неделна сутрин зрителите на БНТ се събудиха с разгорещен спор на тема Кончита Вурст, скандалната победителка в Евровизия, третият пол и толерантността.

Елза Парини каза, че точно външният вид и провокацията печелят в днешно време. Тя шеговито нарече Вурст наследничка на ZZ Top. Според Парини няма опасност образа на певицата да стане образ за подражание. Тя поздрави БНТ, че се е отказала от участие тази година, защото за нея този концерт е архаичен и отдавна не излизат хитове от сцената му.

Агресивният до скоро по темата за хомосексуализма отец Големенов беше учудващо мек и призова за толерантност, но не призна победата на австриеца с рокля и брада и каза, че награда трябва да бъде отнета и да се проведе нов конкурс.

В студиото бе поканена и първата българка участвала на Евровизия, но като представител на Германия - Нора Нова. Престарялата певица се обяви против демонстрации от подобен род на музикални фестивали. Като цяло г-жа Нова не спря да обяснява на колко фестивали и концерти е ходила, колко награди е печелила и сравняваше актуалните музикални събития с тези от нейната младост. Жената си призна, че не чува и това бе очевидно защото си говореше за нейните си неща без въобще да чува какво говорят останалите в студиото.

На няколко пъти музикалната аристократка се включваше в разговора очевидно без да знае за какво става въпрос. В продължение на 35 минути останалите гости трудно вземаха думата от самохвалството на приказливото бабе. Тя не се посвени да си рекламира и автобиографичната книга с прикрепен компакт диск.

Цялото интервю можете да гледате ТУК.