Танцьор от "Максимус" се превърна в робот

Добрич Лайф

18-05-2014, 20:04

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Еротичен танцьор от бандата "Максимус" се превърна в робот, забавляващ посетители на известни клубове в нощна София. Няма помен от мускулестия мъж, част от еротичната група, който изцяло смени визията си. Атрактивният образ, наречен Волт, е робот от най - ново поколение. Неговото основно предназначение е да отвори портите в съзнанието и емоциите на клиентите за едно футуристично изживяване, изпълнено с необятните космически пространства на човешкото въображение и неутолимата жажда за силни и спиращи дъха изживявания, пише blife.bg.

Новото космическо светлинно шоу е комбинация от високотехнологични LED светлини, интерактивни киберкостюми, пушек пушка и летящ робот Ар. Дрон.

Волт, заедно с "екипажът" от кабината на летящата чиния ще смесят в една сюрреалистична амалгама представите ви за митология и фентъзи.

Благодарение на високо технологичните устройства за заснемане и пряка визуализация на мултимедиите и системите за дистанционно управление на Дрона, всеки гост в нощните заведения ще може да наблюдава атмосферата на едно върховно парти изживяване във всевъзможни ракурси и перспективи, както и да пожелае наздраве на големите екрани на всичко останали в реално време.

Със своето оръжие изхвърлящо кондензиран въглероден диоксид на повече от четири метра, осветен в различни нюанси, Волт ще рисува импресионистични картини от звуци и светлини в пространството на вашия клуб и ще пресъздава филмовата атмосфера на класически шедьоври от Холивуд като "Star Wars", "Real steal", "I Robot" и "Terminator".

Шоу продуктът Волт дава възможност да направите уникален комплимент на вашите клиенти, като ги пренесете във време- пространствения континиум на една незабравима емоционална експлозия от бъдещето.