Днес в 12 часа е откриването на спортен комплекс „Бъдеще“

Очаква се лентата на кокетното спортно съоръжения да пререже кмета на град Бургас Димитър Николов

Най-новият спортен комплекс в Бургас – Бъдеще ще бъде открит с кратка церемония днес по обед. На тържественото откриване са поканени да присъстват много гости, спортисти, общественици. Очаква се лентата на кокетното спортно съоръжения да пререже кмета на град Бургас Димитър Николов. Спортният комплекс е разположен в новата част на Морската градина до Парк езеро. 

Спортното съоръжение се състои от два големи терена за футбол, които могат да се трансформират и в по-малки, в зависимост от нуждите на спортуващите. На територията на комплекса предстои в съвсем скоро време да бъдат изградени фитнес на открито, детски кът, както и още едно игрище за игра на плажен волейбол, бадминтон и джитбол.

На спортния комплекс ще се провеждат тренировките на децата от ФК „Бъдеще“, които се водят от дипломирани треньори. През лятото са предвидени много интересни футболни турнири и двубои. Тук ще се изиграе последния кръг от Зимната лига, организирана от ФК „Бъдеще“, а след по-малко от месец ще стартира и поредния турнир по футбол в Бургас, който ще събере повече от 20 отбора участници.