Здравко Димитров: Ако изберете № 18 в бюлетината, ще продължим с реформите и ще ги довършим

Животът

19-05-2014, 09:39

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

ГЕРБ Пловдив област представи кандидатите за евродепутати от областта в Карлово (СНИМКИ)

Поредната спирка от предизборната обиколка на ГЕРБ Пловдив област бе община Карлово. Канидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ от област Пловдив бяха представени от народния представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Здравко Димитров. На сцената с него се качиха организационният секретар на ГЕРБ Пловдив област Ангел Ангелов, общинският ръководител на ГЕРБ Карлово и народен представител Николай Петков, общинските съветници, както и двамата кандидати за евродепутати от област Пловдив – Анести Тимчев и Мария Гиева.

"Ние сме сред Вас,  не за да Ви залъгваме с празни обещания или да Ви манипулираме", обърна се към карловци Димитров. "Тук сме, за да Ви гарантираме, че ако изберете № 18 в бюлетината, ГЕРБ ще продължи със започнатите реформи и ще ги довърши", категоричен бе Здравко Димитров.  

"Аз съм убедена, че бъдещето на България е европейско и ще работя за това", каза от сцената  кандидатът за евродепутат Мария Гиева. "Ако ни се доверите, ние от ГЕРБ ще работим за повече средства от Европа, за по-добри условия за субсидиране на малките и средни предприятия, за повече работни места за младите хора", добави Гиева.

"Ние дойдохме тук, за за ви кажем, че искаме България да бъде истинска европейска страна, в която законите важат. ГЕРБ показа, че може, че знае и иска страната ни да бъде по-добро място за живеене, но за да бъде така – зависи само от нас и нашия избор", бе категоричен и Анести Тимчев. "България няма време за губене! Дайте ни шанс и изберете №18 в бюлетината".