Преслава има нови зъби

Перлите в устата и започнали да се клатят и да падат един по един

Преслава съвсем наскоро също се разписала с поредна операция за разкрасяване, като този път любимата на Жоро Бирмата не е облагородила своите гърди или джуки, а зъбите си, пише Lifestyle.

Само в рамките на няколко месеца фолк дивата започнала да изпитва сериозни проблеми с фасадата, като голяма част от перлите в устата й започнали да се клатят и да падат.

Според специалисти причина за зъболекарските неволи на Преси е огромното количество дрога, което е изсмъркала през годините. „Наркотиците отслабват венците и постепенно разказват играта на цялото чене. Това е необратим процес и нищо не може да се направи, освен да се извадят болните зъби", обясняват запознати.

Добричлийката е потърсила помощта на най-добрите стоматолози, за да се справи с проблема. Тя била ужасена от мисълта да се яви пред своите фенове като беззъба старица или още по-лошо - някой зъб да падне, докато изпълнява своя песен пред публика.

За да избегне това, Преслава си сложила най-добрите и скъпи импланти, като само единият от тях струвал 1400 евро. Общият брой нови зъби, с които се оборудвала звездата, били 6.