Друг свят: Травеститите в Тайланд

Секс туризмът е основният източник на доходи на местното население, затова дори и да не се раждат жени, много местни се превръщат в такива

Тайланд - една от най-екзотичните и мечтани дестинации за милиони по света. Лазурни брегове, жарко слънце, на което можеш да изпържиш яйце, красиви жени и най-вече - бурен нощен живот, пред който размотаването по родните чалготеки е като детски увеселителен парк.

Този материал на Lifestyle, ще ви запознае с една друга страна на живота или .. как живеят "Другите".

Една от най-големите атракции на нощния живот в този горещ епицентър на веселието са жените, някои истински, някои станали такива след множество интервенции. Това обаче често е без значение, защото както се оказва, травеститите там са трудни за разпознаване, имайки предвид, че вече някои премахват и адамовите си ябълки и изглеждат като съвсем истински представители на женския пол.

Последният писък на модата в пластичната хирургия по тези ширини е операция на гласните струни, след която дори и мъжествеността в гласа на тези индивиди се премахва, като бива заместен от меден гласец, типичен за нежната половина на човечеството.

Едно от местата, където можете да се радвате на травеститските и женски прелести e "Улицата на каубоите" в Банкок, където гъмжи от стриптийз барове, пълни с тайландски красавици. Там също така е снимана и част от филма "Последният ергенски запой".

 Каубой роуд гъмжи от стриптийз барове

И все пак, ако сте привърженици на жените, които са такива от раждането си е добре да проверявате ходилата им. Със сигурност, ако сте си избрали за вечерта госпожица с 42-ри номер обувки, нещо не е наред. Това всъщност остава едно от малките неща, по които можете да разпознаете истинската жена в тези "домове на разврата".

Най-известното туристическо място в Банкок е Каосан роуд, където човек може да намери каквото му душа иска. Там привържениците на екстремни преживявания могат да станат свидетели на световноизвестното пинг-понг шоу, което определено не е за хора със слаби сърца. То се състои в следното: една или повече девойки вкарват и изкарват различни предмети от половите си органи. Последната иновация в това шоу е участието на птици, риби и въжета, които биват "потапяни" в необятните женски пещерни образувания. Определено доста шокиращо.

 Каосан роуд

Именно защото в Тайланд едно от основните източници на доходи за местните е туризмът и по-точно секс туризмът, ако се родиш жена там, се превръщаш в истинска златна мина за семейсвтото. Ако ли пък нямаш този късмет и се родиш момче, много от семействата решават да те префасонират в женско чадо, скриват те за няколко години, през които те подлагат на множество интервенции и когато вече си част от женското съсловие те показват на бял свят.

Много от тези "госпожици" се разхождат по улиците и разминавайки се с тях едва ли някои може да предположи, че всъщност някога са били мъже. Това е още по-трудно в задимените нощни заведения, където е важно да се подчертае, че алкохолът е изключително евтин и един българин там може да се насвятка за без пари.

Красавиците често се навъртат по улиците, приканвайки чужденците да се порадват на евтиния алкохол и ласките на някоя труженичка. Травеститите са накичени с всевъзможни пера, камъни и други атрибути, за да изглеждат максимално най-атрактивно и да привикват бъдещите си жертви също като продавачите на царевица по родните плажове. Те дори са научили различни фрази на руски, с които да подканват готовите за подвизи туристи. Тази "атракция" е най-често срещана на остров Пукет, където е пълно с туристи по всяко време на годината.

 Травестити привличат туристите на руски на о.Пукет

Ако този кратък анализ на нощния живот в Тайланд ви е допаднал и вече сте го набелязали за следващата си дестинация, то трябва да знаете, че със сигурност няма да останете разочаровани. Особено, ако сте представител на мъжкия пол. Не забравяйте обаче да си отваряте очите на четири, за да не се събудите до някоя дама с по-голям размер обувки от вашия.