Мишо Венков за ЦСКА: Шансът да се върна е нулев

Не съм разговарял с никой от "Армията"

Шансовете на Михаил Венков да се завърне в ЦСКА през следващия сезон стават все по-малки. В последните седмици имаше разнопосочни информации около бъдещето на левия бек на Черно море, включително и че бранителят води финални преговори с „армейците”. Венков обаче категорично отрече подобна информация.

„Не съм разговарял с ЦСКА. Шансът да се върна в тима е нулев", категоричен бе 30-годишният защитник пред „Тема Спорт". От „Армията" също обявиха, че не са водили разго­вори с Венков. Играчът е обсъдил бъдещето си с ръководството на Черно море. Шефовете са му казали, че няма начин да бъде пуснат в ЦСКА. Левият бек има договор за още една година, а мотив да разтрогне не е налице, защото всичко му е изплатено.

ЦСКА пък продължава да търси ляв бек. Титулярят на този пост Фо-Поре не иска да поднови изтичащия си контракт. Той ще си търси отбор във Франция. Вариант за него е и Ботев. Почти сигурно бразилският халф на Локо Сф Маркиньос обаче ще се завърне при „армейците”. Нападателят Мар­тин Камбуров пък ще чака до края на месеца оферта от Ки­тай. Ако такава не дойде, то най-вероятно ще приеме пред­ложението на ЦСКА.