Здравко Димитров: Да кажем ДА на европейското развитие на България с №18 в бюлетината

Животът

20-05-2014, 10:57

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ от област Пловдив посетиха община Марица

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ Област Пловдив се срещнаха с жителите на община Марица.

Двамата, намерили място в националната листа на ГЕРБ - Анести Тимчев и Мария Гиева, проведоха лични разговори с хората, дошли на предизборния концерт в село Рогош в понеделник. Важно е всеки човек да осъзнае, че гласът му е от изключително значение и България наистина няма време за губене, защото евроизборите предопределят бъдещето на страната ни, посочи Анести Тимчев. Мария Гиева също призова хората да упражнят правото си на глас, за да изберат каква посока на развитие ще поеме страната ни. След разговорите двамата кандидати за членове на Европейския парламент бяха официално представени на жителите на община Марица от областния координатор на ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров.

Тук сме, за да Ви кажем: Гласувайте за ГЕРБ, защото реформите спряха и са невъзможни докато имаме това управление, защото безработицата продължава, въпреки похарчените пари, защото всеки ден това управление трупа дългове, а децата ни трябва да имат перспектива без да плащат дълговете на родителите си, посочи Димитров.

След него кандидатът за евродепутат Анести Тимчев обясни, че на евроизборите България избира не просто представителите си в Европарламента, а представителството на държавата ни е Европа.

Всеки трябва да отиде да гласува, за да се чувства отговорен за решенията, които ще се взимат, допълни още Тимчев.

Кандидатът за евродепутат Мария Гиева подчерта , че е изключително важно до урните на тези избори да отидат и младите хора, защото те също решават бъдещето на България, своето бъдеще също.

Не може да се каже не ме интересуват изборите, политиката или аз няма да гласувам. Всеки, който живее в тази държава, трябва да даде гласа си, за да избере как следва да живее, кой ще управлява държавата занапред, защото в противен случай друг ще го реши вместо него, категорична бе Гиева.

Да кажем ДА на европейското развитие на България с номер 18 в бюлетината, защото всеки един загубен глас означава запазване на статуквото и одобрение на задкулисието. На 25-ти май направете разумния избор и гласувайте за ГЕРБ, призова и областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров.