Над 60 пловдивски мами на училище за родители

Бъдещи и настоящи родители на лекция на списание "9 месеца" в Пловдив

Над 60 пловдивски мами посетиха днешното училище за бъдещи и настоящи родители, организирано от списание "9 месеца".

Основната тема "Какво да правим след изписването на новороденото", беше представена от д-р Пепеланов – педиатър. Той помогна на всички да научат как да се справят с отглеждането на бебенцето след изписването му от родилния дом.


В допълнение Саша Тодорова помогна на бъдещи и настоящи родители в избора на банка за съхранение на стволови клетки. Доктор Диана Аргирова - неонатолог, пък разказа интересни неща за захранването на кърмачето. 
Лекцията приключи подобаващо - с теглене на награди, а домакините раздадоха подаръци на всички мами!

Безплатна сбирка за бъдещи и настоящи родители под тепето ще има отново на 17-ти юни. Темата ще бъде "Първа разходка" с лектор Ася Бошева. 

С "9 месеца" на училище се провежда освен в София и в още 5 града на страната – Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора и Плевен. Месечно в София и в страната има 1400–1500 посещения. Освен бъдещите майки, татковците също могат да присъстват, както и всеки член на семейството, които очакват бебета.

В инициативата на списанието са включени над 30 специалисти, които изнасят едночасови лекции по разнообразни теми, съдържащи ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето.

За повече информация и записване за следващата лекция под тепето, посетете страницата на списание "9 месеца" във Фейсбук!