Клуни пренебрегва Брад Пит, кани Мат Деймън за кум

Джордж ще осигури на любимата си Амал сватбата на мечтите й

Вече е ясно кой ще кумува на звездната сватба на Джордж Клуни. Както е известно актьорът ще се жени за гаджето си Амал Аламудин. Техен кум ще бъде Мат Деймън, въпреки че първоначално се смяташе, че влюбените ще поканят Брад Пит.
Джордж и Брад са близки приятели от години и затова се смяташе, че 53-годишният жених ще покани именно него. Явно обаче на този етап от живота си той е в по-добри отношения с Мат. А може да има и друга причина - преди години Джордж обещал на Мат, по време на запой, че би го взел за кум, ако реши да се жени. Явно сега Деймън му е напомнил за това обещание.
Брад Пит едва ли се сърди, че е бил пренебрегнат и най-вероятно ще бъде почетен гост на сватбата, която ще се състои на 12 септември. Пит обаче заявил, че може да апострофира Деймън по време на речта му. Разбира се, на шега.
Клуни щял да осигури на любимата си сватбата на мечтите й. Тя ще е или на езерото Комо в Италия, или на романтично местенце в Мексико. След това те ще се преместят в Лондон, където Амал ще продължи адвокатската си кариера.