Тарикати платиха 8 лв. за водка, вместо 100 лв.

Животът

21-05-2014, 07:26

Снимка:

ria56.ru

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Мъжете подменяли бандеролите без да им мигне окото

Хитреци си спретнаха истински гуляй със скъпа водка, за която плащали не повече от 8 лв., а цената в действителност й била между 70 и 100 лв.

Системните измами апашите извършвали в голям хипермаркет в  един от бургаските молове, съобщиха от полицията. Хитреците влизали в търговския обект, насочвали се към щанда с водката и избирали едни от най-скъпите. Взимайки шишетата с алкохол, тарикатите подменяли бандерола и преминавайки през касата те заплащали скромната сума от 8 лв. за водка „Савой”.

Така на 16 май групата отишла до магазина и си взела четири бутилки водка „Империал” с единична стойност 97 лв. На 18 май пък си купили три бутилки водка „Роберто Кавали” с цена за бройка 76 лв.

За щастие охраната, която се обикаляла в хипермаркета се усъмнила в бандата, която периодично виждал в магазина и подала сигнал в полицията. Охранителят не могъл да си обясни как групата може да си позволи толкова скъп алкохол и то в големи количества. Абсурдното било и че спиртните напитки били пазарувани сравнително често. Така в понеделник бандата била заловена, пише "Новинар"

Според собственика на магазина общата нанесена щета от извършеното деяния възлиза на 558 лв. Апашите са били задържани, а по случая е образувано досъдебно производство.