Кунг фу номера и огнено шоу завладяха морската градина

Невероятни бойни умения показаха децата от школата по кунг фу „Черен тигър – Бял дракон“. Малките палавници показаха, че са майстори на боя с мечове и тояги, но само на сцената.
Главно участие в атрактивното шоу взе 14-годишната Ива Желязкова, която стана полуфиналист в предаването „България търси талант“ този сезон.

Бойните изкуства и бързината, които показа, по нищо не издаваха крехката й възраст. Освен типичните умения на кунг фу състезател, Ива изпълни и номера, с който взе участие в телевизионния формат. Размахвайки меч със завързани очи, тя потвърди достойното си представяне в шоуто.
Демонстрацията на бойни умения бе последвана от атрактивен огнен номер, представен от ръководителя на школата Добри Добрев. Искри и пламъци от огнени факли хвърчаха в продължение на 15 минути и събраха множество граждани пред Морското казино.
Следващата изява на школата ще бъде на 17-ти и 18-ти юни на Централния плаж в Бургас, когато малките бойци ще покажат още изненади на почитателите на древното изкуство. Добавка към представлението им ще бъде 35-метров огнен кон, разположен на брега на морето.