Известен богаташ продава Ролс Ройс-а си за 400 000 лв

Парите

22-05-2014, 16:08

Автор:

Явор Томов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Google тества успешно автомобили без шофьор

Тузарският модел возило е с уникален шестцифрен номер 000001

Само шест екземпляра от най-аристократичната марка автомобили се продават у нас. Естествено, става дума за британската класика Rolls-Royce. От въпросните автомобили, които са за продан се откроява един интересен Rolls-Royce.

Той е от най-тузарския модел Phantom, а любопитното е, че от доста време е със софийска регистрация и се движи по нашите пътища. Особено интригуващ е и регистрационният номер на автомобила, който е СА 000001.Според запознати табелата с числата струва 15 000 лева.

Досегашният собственик на екстравагантното возило е популярна личност в България, пише Факти. При публикуването на обявата обаче регистрационният номер не е скрит и поради тази причина си позволяваме да го цитираме. Според наши източници в Ролс Ройс-а обявен за продажба се вози Ваньо Алексиев, собственик на две големи фирми-  транспортна и спедиторска.

Иначе самата кола е произведена през 2008 година, но въпреки това е с пробег от едва 10 000 километра. Мощността на въпросния Rolls-Royce Phantom е 460 конски сили, а автомобилът се продава за сумата от 399 990 лв. Същите Ролс Ройс-и караха Ветко Арабаджиев и покойния Младен Мутафчийски.