Фолк певица копира Николета Лозанова

Юнона се прави на монахиня в новия си клип, имитира плеймейтката

Фолк певицата Юнона, която няма нито един хит и може би дори в момента не се сещате за коя става дума, се опитва отчаяно да се популяризира на чужд гръб. За тази цел тя реши да се прави на Ни Ло с визията, с която плеймейтката участваше в друг чалга клип, пише HotArena.net.

Изпълнителката готви нов клип към поредната си песен, с която ще опита да достигне поне малко до нивото на Преслава, Андреа и компания.

Юнона ще лежи на стари лаври и изпробвани чалга „методики“, с които да докосне феновете на лекия жанр. Тя ще съчетае контрастиращи сценки ту с расо, ту по просташко бельо.

Това напомня на последното фолк видео на измисления певец Жоро, в което взе участие  Николета Лозанова. Тя влезе в ролята и на монахиня, и на изкусителка по сутиен и гащички.

Юнона изглежда силно се е вдъхновила от представянето на моделката в клипа и е решила да мине по нейните стъпки.

Тактиката на Жоро обаче не успя да го тласне на по-високо ниво в дебрите на чалгата, дори на гърба на Николета. Ако непознатата изпълнителка не представи някакво супер хитово парче и гласови данни – и на Шарън Стоун да реши да се направи – пак няма да й помогне.