Стрелецът от пицария „Романс” е състезател по бокс и ММА


19 годишният Наби Ал Асад, който простреля с въздушна пушка две жени на пицария „Романс” е състезател по бокс и ММА. Стрелецът е тренирал бокс до скоро в клуба на „Черноморец”, а негови треньор е бил Рашко Ломски. Наби обаче се отказал от залата, защото решил да се занимава с ММА. Наби Ал Асад тази година е абитуриент и само след два дни ще празнува бал с випуска на гимназията по строителство, която завършва.

Скандалът с двете простреляни жени няма да го спре да купонясва в Слънчев бряг, казаха негови съученици. Треньорът му Рашко Ломски заяви, че Наби е много възпитан и интелигентен и опита да защити бившия си състезател, с обяснението, че нищо страшно не се е случило.
Наби Ал Асад е със смесен произход. Майка му е българка, а бащата сириец. Баща му живеел и работел в САЩ и осигурявал добри средства на двете си деца, които живеят в Бургас.
ММА боецът простреля вчера с въздушната пушка на свой приятел две клиентки, които си седели на пицарията в центъра на Бургас. За щастие жените са само леко одраскани от сачмите. „Извадили са късмет, че ги е улучил в краката. Въздушната пушка не е толкова безобидна, колкото смятат. Ако сачмата попадне в окото, човек може да ослепее”, коментираха запознати с инцидента, който стана посред бял ден в центъра на Бургас.