Зрелищно реми в Асеновград, 3 гола в последните 8 минути

Спорт

22-05-2014, 23:53

Снимка:

fceurocollege.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Евроколеж стигна до 2:2 при гостуването си на Асеновец

Отборът на Евроколеж завърши 2:2 при гостуването си на Асеновец в мач от 33 кръг на Югоизточна „В” група. Колежани на два пъти излизаха напред в резултата, чрез Мирослав Караилиев и Николай Николов, но домакините успяваха да изравняват с попадения на Веселин Филипов и Борислав Караматев.

Три от головете паднаха в последните десет минути, а резултатът бе открит чяк в 70-ата минута.

Капитанът на колежани Георги Куртев намери Мирослав Караилиев на дъгата пред наказателното поле. Играчът спря топката с гърди, след което се завъртя и от въздуха шутира в горния десен ъгъл на Ахмедов за 0:1.

В 83-ата минута след центриране в наказателното поле на гостите топката беше отправена към лявата греда, където Веселин Филипов беше оставен непокрит и прокара топката между гредата и тялото на Георги Иванов за 1:1.

Драмата в срещата настъпи последните минути. В 90-ата минута Илхан Ибрамчик проби от дясно и центрира в наказателното поле. Там връхлитащият Николай Николов вкара по диагонала за 1:2.

Само четири минути по-късно домакините успяха да изравнят. Колежани не успяха да изпълнят добре аут. Топката попадна във Васил Гуджев, които изсипа коженото кълбо в наказателното поле. Тя беше свалена към Борислав Караматев, който с ефектно изпълнение от въздуха донесе точката за Асеновец.