Емил Радев: Купеният вот и негласуването запазват статуквото

Новините

23-05-2014, 12:44

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ се срещна с жители на "Аспарухово" в мобилната приемна на партията

"Има само една посока за България - тя е свързана с много работа и минава през Европа. Бъдещето на страната ни е ЕС, няма връщане назад. Лявото и популисткото не водят до стабилност, именно дясното извади Европа и България от тежката икономическа криза. Не трябва да оставяме друг да решава съдбата ни вместо нас". Това заяви кандидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Емил Радев по време на среща с граждани в мобилната приемна на партията в центъра на район "Аспарухово".

Гражданите споделиха, че са изключително горди, че Варна има кандидат за Европарламента. Те изразиха задоволството си, че ако бъде избран, Емил Радев, който е и народен представител от ГЕРБ, ще може да защитава достойно каузите на Варна, а и на целия регион в ЕС.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ мотивира хората да излязат и да гласуват на 25 май, за да докажат, че управлението на настоящата управляваща коалиция е нелегитимно. "Купеният вот и ниската избирателна активност означават, че запазваме статуквото", категоричен бе народният представител, който предупреди гражданите, че на тези избори българите трябва да се противопоставят чрез вота си на сценарии, подобни на манипулацията в Костинброд преди една година.