АТАКА закриха своята предизборна кампания в Добрич

Българските националисти от АТАКА закриха своята предизборна кампания в Добрич така, както я стартираха - с дарение. Кандидатът за евродепутат Атанас Атанасов и народният представител Калина Балабанова гостува на певческа група "Перуника " към читалището в село Българево, община Каварна. Съставът е носител на десетки награди. Патриотите дариха средства, които да помогнат за осъществяването на мечтата на всички членове на "Перуника", а именно издаването на собствен музикален албум. 
Областният лидер на патриотите за Добруджа пожела успех на дамите, като гарантира, че АТАКА ще им помага  и за вбъдеще. Всъщност това не е първата помощ на българските националисти за жените от Българево. През 2011 година, благодарение на лидера на АТАКА Волен Сидеров, групата е успяла да участва на конкурс в Молдова. 
С това дарение, партия АТАКА закрива своята предизборна кампания в Добруджа.
Калина Балабанова и Атанас Атанасов утре ще участват и в тържествата по случай 24 май. В 9:00 часа те ще бъдат в храм "Свети Георги", който подпомогнаха преди седмица. Час по-късно ще поднесат цветя и венци на паметника на Светите братя Кирил и Методий. По-късно през деня ще уважат и празника на Балчик. Българските националисти са под номер 20 в интегралната бюлетина.