50 ветроходци се очаква да вземат участие в регата „24 май”

Мисия Добрич

24-05-2014, 09:23

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Американска фрегата навлезе в Черно море

Пла­т­на в ак­ва­то­ри­я­та пред ях­те­но при­с­та­ни­ще - Бал­чик, ще вди­г­нат ло­д­ки от кла­со­ве­те „Оп­ти­мист”, „Ка­дет”, „Ла­зер 4,7” и „420”. Ор­га­ни­за­то­ри са Мор­с­кият клуб и Об­щи­на­та.  Стар­тът ще бъ­де на 23 май в 14,00 ч., на 24 май следобед  ще е на­г­ра­ж­да­ва­не­то на при­з­ьо­ри­те, съобщава радио Варна.

За празника в момента тече градското първенство по футбол на малки врати. 14-те записани отбора са разделени в четири групи. Футболните фенове могат да трупат емоции на игрището в квартал “Балик” до късно през нощта, като срещите започват в 18,00 часа. Финалът е на 26 май, след него ще бъде обявен победителят и връчени купите на най-добре представилите се отбори. Сред имената на тимовете са “Кестен”, “Медик”, “Фантазия”, “Делано”, “Еврострой”, “Гранична”, “Виена”, “Резервите” и други. Организатори са Общината и местният футболен клуб “Черноморец”.

Още една спортна проява предстои в Балчик за празника – това е първият маратон по зумба фитнес. На 23 май, в продължение на два часа от 18,00 часа на централния площад инструктори от страната ще зареждат с адреналин всеки, който желае да потанцува.