Сашо Тунчев: Тръгнах си от Локо (Пд) заради Коко Динев

Обещаваха се едни неща, но, за съжаление, не се изпълняваха

Александър Тунчев е първото лятно попълнение на ЦСКА. Той подписа с „червените" дни след края на първенството. Така той става поредният играч на „армейците", който ще изкара втори период в клуба след Райе МБоли, Стоян Колев, Вальо Илиев, Пламен Крачунов, Тодор Янчев, Борис Галчев, Иван Стоянов и Емил Гъргоров. Ето какво каза Тунчев както за бъдещето си в ЦСКА, така и за случилото се в бившия му отбор Локо (Пд) пред вестник "Меридиан мач".

Сашо, доста изненадващо се върна в ЦСКА преди няколко дни. Как се стигна до трансфера?

- Честно казано, беше изненадващо и за мен, че се стигна до този трансфер. От ЦСКА ме потърсиха и ме попитаха дали имам договор с Локо (Пд). Казах им, че вече съм свободен агент, и на другия ден вече бях на „Армията" и подписах.

- Как се чувстваш отново като футболист на ЦСКА?

- Ще ви излъжа, ако кажа, че не съм щастлив. За мен ЦСКА значи много. Тук изкарах прекрасни моменти и се надявам за в бъдеще нещата да се повторят. Радвам се, че имам възможността да се върна на „Армията".

- Отборът е пълен с опитни играчи. Това плюс или минус е?

- С оглед на изминалия сезон това е плюс. Според мен ЦСКА се представи страхотно и заслужава похвала за второто място, което е голям успех.

- Да, но твоят Локо (Пд) беше като „черна котка" за „червените"?

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА ТУНЧЕВ ТУК!