Люси призна: Разделих се с Камелия

Певицата призна, че й е много тежко, след като е приключила връзката с партньорката й

Певицата Люси Дяковска призна в тв ефир тиражираната от няколко месеца  клюка, че с Камелия вече не са двойка, пише Lifestyle. Звездата от немската банда No Angles заяви, че в момента няма гадже до себе си, а Ками отдавна се е изнесла от семейното гнездо.

Любимата на червенокосата певица, която придоби популярност само и единствено заради връзката си с Люси, е избягала при нова тръпка. Изневярата разбила сърцето на Дяковска.

„Разделих се с любовта. Тежко е. Това е нещото, с което в момента се боря", не скри мъката си в „Търси се" Люси. Освен в дома си Дяковка се грижеше за Камелия и в професионален план, като постоянно й намираше с какво да запълва дните си. Без да предполага, че половинката й ще я предаде заради друга жена, червенокосата изпълнителка даже планираше двете да си осиновят дете.

„Когато се роди племенникът ми Крис, в мен се събуди майчински инстинкт. Вярвам, че ще бъда отговорна и като майка, и като баща. Знам, че аз няма да имам съпруг или мъж под класическата формула, но мечтая да стана майка", разкри плановете си Дяковска.

Цялото й семейство вече я притиска за наследник. „Имам чувството, че всички са се наговорили и постоянно ми подмятат за дете. Семейството ми досега никога не е повдигало тази тема. При някои жени щъркелът идва на 20 години, при други по-късно. Вярвам, че и този момент ще настъпи за мен", категорична е певицата.