Деян Донков биел и баба си

Като малък имал проблеми и с децата, като често налитал и на по-малки от него

Деян Донков винаги е бил заобиколен само от жени и може би затова в поведението му днес няма нищо мъжко, пише Уикенд. Умерено талантливият актьор расъл без баща и е нямало кой да му каже, че не е джентълменско да се бият дами и че напиването до степен на озверяване е архаика.

Когато Деян е едва 7-годишен, родителите му решават, че не могат да живеят под един покрив и се разделят, пише Lifestyle. След развода бъдещият артист остава при майка си, а за негова бавачка е зачислена и баба му. По-голямата му сестра също се старае да го възпитава, но невръстеникът не я слуша и все прави, каквото си е наумил.

Заради липсата на тежка ръка в семейството, още тогава поведението на Донков е под всякаква критика. Често актьорът качва цялата къща на главата си и никой не е способен да се оправя с него.

Веднъж той забравя включено яденето във фурната и едва не подпалва кухнята в панелката им във Видин. За щастие майка му се прибира навреме и спасява жилището, но не и манджата си.

От hotarena.net пък уточняват, че като ученик Деян често налита на бой на други деца, като често посяга и на по-малки от него. В крайна сметка обаче битият е все той - дори и хлапета от забавачката успяват да го победят.