Дни на отворени врати в гълъбовската детска градина „Радост”

Детски фолклорен ансамбъл „Загорче” гр.Стара Загора ще бъдат специални гости в един от дните

В дните от 28 до 30 май 2014 години ще се проведат дни на отворените врати в ОДЗ „Радост” гр. Гълъбово, това съобщи директорът Росица Тенева.
Родители, учители и гости  ще имат възможността да се запознаят с учебно- възпитателния процес, както и с материално- техническата и дидактическата база. 

На 28- ми, по различните групи, ще се реализират различни занимания, в които по принцип участват децата, така родители и гости ще могат да присъстват и участват в реални учебни ситуации, ще могат да се запознаят с ежедневието на детското заведение.
На и 29-ти децата от ОДЗ „Радост” в 10:30 часа ще засаждат дръвчета и цветни насаждения в двора на градината /Съвместна дейност между ОДЗ Радост и ТЕЦ „КонтурГлобал Марица изток 3”/.

В същия ден, но от 17:00 часа ще се проведат демонстративни игри от тренировките на децата участващи в детския футболен клуб „Атлет”.
На финала, на 30 –ти май, от 17:00 часа всички групи от детската градина ще се включат в спортен празник под наслов „При нас е весело”, а специалните гости- детски фолклорен ансамбъл „Загорче” гр. Стара Загора ще изнесат концерт за всички присъстващи.