Страстни свади и признания в общинския съвет на Бургас

Мисия Бургас

27-05-2014, 11:56

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Честита баня" от ГЕРБ за съветниците от БСП

Изгониха Ангел Божидаров от НФСБ, той се извини

Горещи страсти белязаха и това заседанеие на бургаските общински съветници като ситуацията стигна почти до физическа саморазправа и последвали обяснения в любов.

Драмата отново се разпали от страна на съветниците от НФСБ, които скочиха на колегите си ГЕРБ, заради забележки от страна на Бойчо Георгиев. Именно това провокира остра рекация от страна на Ангел Божидаров от НФСБ и той буквално скочи срещу Георгиев с думите: "Кое глупост, бе малоумник". Това му донесе още една забележка, новече от страна на председателя на ОбС - Костантин Луков.

Така се стигна не просто до остри забележки от страна на двамата, но до заплахи за физическа саморазправа между представители на НФСБ и ГЕРБ.

Г-н Луков беше принуден да изгони колегата си Божидаров от залата и да обяви 10 минути почивка. Веднага след нея наказаният от НФСБ излезе на трибуната и се извини за поведението си, обяснявайки, че не е сдържал нервите си. Божидаров предложи на Луков пък от своя страна да се извини на съпартиеца му. "Няма защо да му се извинявам, аз го обичам", каза от своя страна председателя на Общинския съвет в Бургас. В отговор малко по-късно Георги Дражев от НФСБ върна жеста с думите: "Аз съм човек благороден, умея да прощавам".