Пускат още билети за концерта на Хю Лори в България

Интересът у нас към звездата от "Д-р Хаус" е голям

Талантливата певица Габи Морено пристига в София, като част от “The Copper Bottom band”, с която звездата Хю Лори ще стъпи в зала 1 на НДК на 11 юли и ще зарадва много от феновете му у нас, пише actualno.com.

Невероятната изпълнителка от Гватемала, която може да се похвали с Латино Грами за “Най-добър нов изпълнител” от 2013г. ще блесне в дует с любимия на милиони фенове актьор.

Другата гласовита дама, която ще му припява е американската soul певица Jean McClain, а целия “The Copper Bottom band” в негова подкрепа, ще наброява общо седем души. Вълнуващ репертоар от танго, джаз и блус стандарти, подправени с много чар и хумор са сред очакваните елементи и моменти в шоуто на световната звезда у нас.

На въпроса какво да очаква публиката от шоуто, в наскоро дадено интервю за канадската преса, Хю Лори отговаря: “Надявам се, че хората ще правят всичко това, което би трябвало да правят. Да се смеят, да плачат, да танцуват и всякакви подобни неща ... не искам  представянето на албума да е просто  рецитал. Искам да е драматично, романтично, забавно и вълнуващо – да бъде истинско Шоу!”.

Пролетното турне на Хю Лори започна миналата седмица от Ванкувър, Канада и ще продължи на територията на САЩ до началото на м.юли. След кратка почивка го очакваме у нас в рамките на европейското турне в подкрепа на втория му албум “Didn’t It Rain” ( 2013), което ще стартира точно от София на 11 юли.