Американката Алиша се самоубила от ревност

Съпругът Грег търсел нови сексуални партньорки в интернет

Съпругът на американката Алиша, която се самоуби в сряда, си е търсел жени за тройки в интернет. Той е имал профил в няколко сайта за запознанства, където се е подвизавал с различни никнейма.

Една от регистрациите му е в Sladur. Там той се представя за необвързан и прави анкета за това какво мислят хората за тройките. В друг коментар директно задава въпрос дали някоя от жените не би имала желание да участва с него и още една дама в тройка.

Той и Алиша явно са водели бурен сексуален живот. За това свидетелстват и няколкото профилни снимки във Фейсбук, където Алиша е с белезници на ръката.

"Занимавам се с два бизнеса - внасяне на коли в България и търся да взема нещо в сферата на хотелиерство - ресторантьорството за постоянна активност в България", е посочил още за себе си като информация Грег Шарански.

Той и Алиша са заедно от 2 април 2011 г. Макар и по-голям от съпругата си с много години, тя е изпитвала към него ревност непрекъснато, разкриха техни общи приятели от Фейсбук. Самият Грег обаче не обръщал внимание на скандалите на жена си. Дори последната свада между тях била заради приятелка от социалната мрежа, съобщава Блиц. Алиша се вбесила, че той добавил няколко красавици към приятелите си, сред които и палавата Алис Роукс.

Съседи на семейството разкриват още, че двамата често се карали. Самият Грег дал показания пред полицията, в които разказал, че на няколко пъти спасявал жена си от опитите й да се хвърли.