Блатечки стана още по-готин

Актьорът се втали за лятото

Актьорът Асен Блатечки посреща лятото с чувствително втален силует. Загубата на килограми е козметична, а не „чудовищна”, както писа жълтата преса, и се дължи на инфарктния му работен график. „Той е на път за снимки в 20 дни от месеца и играе в минимум три представления. Освен това се постара да влезе в още по-добра форма за лятото”, споделиха за „Монитор” хора от обкръжението му. Метаморфозите във външния вид на Асен са в унисон и с промените в личния му живот.

След 10 години брак с актрисата Екатерина Горанова той заживя с модела Диляна Попова, която през септември ще му роди син.

За героя му във „Фамилията” Андрей Марков обаче хепиендът ще бъде мираж. В търсене на истината журналистът получи ударно количество адреналин, секс и пропити с алкохол комарджийски вечери, но изпрати малкото си близки хора в чували за трупове.

Един е запазен и за него във финалния епизод на хитовата драма, който bTV ще излъчи в понеделник вечерта. Докато Стефан Данаилов обсъжда със сценаристите две опции за съдбата на могъщия Борис – да ритне камбаната без финес или да напусне страната завинаги, то за Блатечки екранната перспектива е почти сигурна и с мирис на тамян.

Снимките на „Фамилията” приключиха преди броени дни, а Антоний Аргиров ще  напусне империята на Арнаудови с няколко антични часовника. Джобните аксесоари са лична собственост, с която е обогатил зловещото излъчване на героя си – асистента на Борис Антон Халачев. Актьорът сваля шизофренната му папийонка с носталгично чувство и весел набор от бекстейдж истории, в една от които лъскавото возило на Ламбо минава през крака му и едва не го чупи.