Емилия: Не съм лицемер, Анелия не ми е приятелка

С Нелина сме в добри отношения, коментира певицата

Емилия гостува в предаване на TV7 и за пореден път коментира отношенията си с Анелия. "Никога няма да бъдем приятелки, защото не съм лицемер. Сега отношенията ни са нормални, преди бяха обтегнати", заяви Емилия. Както е известно, двете певици имат деца от бизнесмена. Емилия говори и за друга певица, с която Коко е имал вземане - даване - Нелина.
"С нея сме в много добри отношения от самото начало. Ние сме от старата генерация и някак си си допадаме. Харесвам я и като жена, и като певица".
Емилия опроверга твърденията, че има много корекции по лицето си.
„Явно ще разочаровам доста хора, но по лицето нямам корекции. Изписа се, че съм дала 30 000 лева за операции, но в това няма нищо вярно”.
Емилия тази година празнува 15 години на сцената.
"Започнах кариерата си на 17 години. Тогава подписах договор и си мислех, че съм най-красивата жена на света. Продуцентите ме създадоха, защото подписах на 17 и не бях пълнолетна. Никой не знаеше какво ще бъде Емилия след време, но нещата се получиха”, радва се певицата. Попитана как гледа на факта, че фолк дивите се забъркват най-често с футболисти, Емилия каза, че явно е вдигнала много летвата, защото тя е с футболен президент.