Хулио Иглесиас планира дует с One Direction

Новините

31-05-2014, 08:00

Снимка:

webcafe.bg

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Така певецът се надявал да се хареса на 13-годишните си щерки

Испанската музикална звезда Хулио Иглесиас иска да направи дует с Джъстин Тимбърлейк, Бруно Марс или британската група One Direction.

70-годишният изпълнител с удоволствие би направил дует с момчетата от тийнейджърската банда и смята, че това много би впечатлило 13-годишните му дъщери Кристина и Виктория, които са техни големи почитателки.

„Дъщерите ми биха били много щастливи, ако направя съвместен проект с One Direction, кой знае”, написа Хулио във фен сайта на младите британци.

И ако случайно плановете на испанската звезда не се осъществят, както той иска, Иглесиас вече има изготвен списък с други потенциални дуетни партньори, допълва БГНЕС. „Обещавам, че до една година ще изненадам почитателите си с песен в дует с някои от изпълнителите на новото време”, закани се певецът.

„Искам да направя нещо специално, например с Бруно Марс, Джъстин Тимбърлейк или други актуални изпълнители”, добавя звездата.

Иглесиас призна, че никак не му е лесно да достигне до новите изпълнители, тъй като стилът музика, който изпълнява, принадлежи повече на хора като Франк Синатра и Доли Партън.