Данчето Христова защити детето си: Какво като дъщеря ми е лесбийка?!

Заставам зад нея, нека е щастлива с любовта си, отсича певицата

Йорданка Христова е в шок от медийната истерия за интимните отношения на дъщеря й Ивана с бившето гадже на Люси Дяковска Камелия. След като „Всеки ден" още преди месец пръв извести, че наследницата на естрадната легенда има лесбийска връзка с бившата сервитьорка, тези дни се появи и първата им обща снимка. Кадърът, правен в гей заведение, което Ивана и Камелия редовно посещават, обиколи всички сайтове и вестници.

 Шокът в естрадната гилдия бе пълен. Повечето колеги на Данчето Христова разбрали именно от медиите, че дъщеря й има предпочитания към своя пол. До този момент певицата избягвала много-много да се появява в компанията на щерка си. Знаели само, че работи като интериорен дизайнер и се увлича от фотографията, пише "Всеки ден".
Външният вид на Ивана е достатъчно красноречив, тя е с прическа и маниери на момче. „Ама това ли е дъщерята на Йорданка?! Милата, сигурно й е много тежко", коментира известна певица. Уж загрижени за Данчето приятелки звънели да я окуражават и да й казват, че не вярват на жълтите писания.
Любимката на Фидел Кастро обаче била желязна: „Обичам дъщеря си, каквато и да е тя! Какво като е лесбийка? Тя е свободен човек, има право да е щастлива и да обича когото си поиска. Благославям отношенията й с това момиче".

 По-наблюдателните намериха удивителна прилика между Ивана и дядо й - бившия партиен функционер Григор Стоичков. Явно гените на комунистическия министър са особено силни, защото внучката направо „му е одрала кожата".