Структурите на Атака в Добруджа плътно зад Сидеров

Животът

31-05-2014, 10:34

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Всички общински организации на партия АТАКА в Добруджа остават зад лидера на българските националисти Волен Сидеров, като ще го подкрепят във всяко негово бъдещо действие. Това потвърдиха общинските координатори на партията в областта по време на среща с народния представител Калина Балабанова. 
"Станахме свидетели на изключително манипулирани избори. Но ние сме АТАКА, единствената партия, която вече 9 години е издържала в опозиция и не се е предала. Няма да го направим и сега", заяви Калина Балабанова.
"Имаме информация за купуване на гласове от партиите - "победители" на този вот. Единствено ние не взехме участие в търговията с  цигански гласове и резултатите са ясни. Вместо това ние помогнахме на хора в трудно финансово и здравословно състояние",  категоричен е областният координатор на патриотите за Добрич Атанас Атанасов. 
Националистите не приемат резултатите от провелите се в неделя избори за членове на ЕП.  "Няма да се предаваме, а ще мобилизираме структурите си и ще докажем, че в България избори могат да се печелят и без купуването на цигански гласове.