Световен ден на жените, за които има най-много вицове

Животът

31-05-2014, 14:55

Автор:

BurgasUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

10 от най-смешните вицове за блондинки

Подценявани, обожавани и коментирани - блондинките са класика

"Русо гладно няма" и "Брюнетките са умни, те могат да направят кариера и да спечелят сами за жилище и автомобил. А на тъпите блондинки им ги подаряват...", има хиляди вицове и определения, които през последните 25 години са се родили, а заедно с тях по света хиляди са сложили перхидрола за да стигнат до изкуствено затъпяване и по-висок социален статус.

Светът отбелязва Международния ден на блондинките. В много страни ще се състоят паради и конкурси за красота за русокоси красавици, съобщи Международната асоциация на блондинките, цитирана в италиански издания.

Първата известна блондинка в историята е богинята Афродита, получила златните си кичури като подарък от Зевс. Смята се, че блондинките са се появили за първи път на Земята преди около 11 000 години.

Международният ден на блондинките се чества за първи път през 2006 г.

Един от митовете, свързани с блондинките, е, че "техният вид" може да изчезне напълно до 2202 г., но учени успокояват, че това няма да се случи.

Блондинките са обект на много научни изследвания. Според едно от тях - на френски специалисти, при вида на блондинки мъжете загубват разсъдъка си. Друго, на експерти от университета в Куинсленд, Австралия, показва, че блондинките печелят седем процента повече пари от колежки с друг цвят на косата.