Посланикът на Венецуела си тръгна като приятел (СНИМКИ)

Мисия Пловдив

31-05-2014, 17:39

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Посланикът на Венецуела на последно посещение в Пловдив

Петър Петров му връчи картина от Стария град

Кметът на район „Източен” Петър Петров връчи поздравителен адрес и картина от Стария Пловдив на посланика на Боливарска Република Венецуела  Н. Пр. Рафаел Барето, който днес бе гост на училищното тържество на СОУ „Симон Боливар“ .

„По повод предстоящото Ви отпътуване страната ни, позволете ми да изразя огромната си благодарност за всичко, което направихте и дадохте от себе си за отличните ни двустранни отношения и огромната материална помощ за СОУ „Симон Боливар”. Надявам се да отнесете със себе си най-хубавите спомени от Пловдив, както ние ще останем свързани с вас”, заяви кметът Петър Петров и пожела здраве и щастливо завръщане в родината на Негово Превъзходителство.

От своя страна посланик Рафаел Барето заяви, че Пловдив винаги ще има специално място в сърцето му и макар на хиляди километри от тук, ще продължи да подкрепя училището, което носи името на героя на Венецуела. На специално тържество той награди изявени ученици в края на учебната година. Директорът на СОУ „Симон Боливар” Аделина Бамбалова сподели, че приносът на Н.Пр. Рафаел Барето в подобряване на учебната база  и изучаването на испански език е огромен.