Голямата програма за 1 юни в Пловдив

Мисия Пловдив

01-06-2014, 09:30

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За малки и големи. Заповядайте!

На 1 юни от 10,00 до 12,30 часа на площад "Стефан Стамболов" празничната програма в Пловдив стартира с Детски празник "Вълшебно лято с Катра Фм". Децата ще могат да наблюдават музикални и танцови изяви на млади звезди, да участват в игри с награди, благотворителна томбола и да похапнат от най-голямата торта.

В 10,00 часа на площада ще бъдат ситуирани и шатри за весели рисунки върху детски лица на Фондация "За нашите деца" и "Компас". В 12,30 на сцената ще се качи порасналият любопитен Мечо и неговите "приятели", за да разкажат на децата много поучителна история, след което  ги очакват забавни  игри.

Точно в 16:00 часа на сцената на площада стартира IV Детски фестивал "Талантино" – забавление и представление. Надуваем замък, детски изяви на сцена, спортни демонстрации, художествени ателиета, игри, лакомства, балони и много изненади очакват посетителите на празника.

Детската увеселителна програма по повод Международния ден на детето ще приключи с Първоюнски концерт "Нашето детство с Идеал", който започва в 18,00 часа. Тогава ще бъдат изтеглени и 100-те награди от томболата на дъвки "Идеал" от играта "Опознай България с Идеал". Организаторите канят всички деца да се включат в състезанието за най-голям балон, както и в куп весели игри с изненади, концерт на група "П.И.Ф." и "Нора" с водещ Мира Добрева.