Нептун и русалки излизат на Модната фиеста в Албена

Добрич Лайф

02-06-2014, 07:20

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Васил Петров открива, а Кичка Бодурова закрива фиестата

Над 40 дефилета очакват ценителите на модата в черноморския курорт Албена това лято.

От 11 до 15 юни ще се проведе за 14-а поредна година Модна Фиеста Албена - сцената, на която български дизайнери ще покажат актуални и предстоящи колекции.

„Ще открием тържествено на брега на морето, пред хотел „Боряна”, където заедно ще се забавляваме с дизайнери, туристи и музикални изпълнители. Ще посрещнем бога на морето Нептун, чийто образ ще бъде пресъздаден от родния манекен Диян Христов, обявен след допитване за Най-красивия мъж на десетилетието и така символично ще отбележим началото на лятото. Нептун ще излезе от морето, придружен от своите русалки, а неговата любимка ще го съпроводи до импровизирания трон, който е във формата на скала, вградена на плажа на Албена”, разкрива подробности около старта на фиестата продуцентката Мариана Аршева. Атракцията ще е още по-голяма, тъй като в спектакъла ще се включат известни родни певци и музиканти.

Васил Петров ще се състезава, заедно с манекенките Бояна Йорданова  /бившата жена на кмета на Варна/  и красавицата Крис Пасева.

Отново Искрен Пецов, както всяка година, ще измери със сантиметър всички желаещи да отслабнат, а последната вечер, този който е смъкнал най-много от обиколката си, получава пълната гама продукти за лятото от шведската натурална козметика. В продължение на няколко вечери във вариете театър “Албена” ще се покажат елегантни облекла, заедно с изпълненията и шоуто на Айвън от „Максимус”, сега с ново име „Иволюшън”, Васил Петров, Ивайло Колев и др.

Сутрин са ревютата на плажни и спортни костюми, аксесоари на атрактивните басейни „Лагуна бийч” и”Фламинго Гранд”.

Фиестата ще завърши с рецитал на Кичка Бодурова и най-голямата атракция в областта на елегантни облекла.