Слави дава 50 бона за охрана

Шоуменът е по-пазен от президент и министър-председател, взети заедно

Точно 8 гардове пазят безопасността на Слави Трифонов. Шоуменът е по-пазен от президент и министър-председател, взети заедно, а за личната си охрана дългучът от Плевен се бърка в джоба с почти 50 000 лева месечно.

От няколко седмици насам Слави е удвоил телохранителите си, като близките му не са запознати има ли основателна причина това да се случи.

За снимки на „Шоуто на Слави" гологлавият водещ пристига в студиата на bTV като истински президент. От дома си в Драгалевци до работното си място в центъра на София - НДК, Трифонов пътува с кортеж. Бронирана кола с охрана предвожда джипа, в който Слави пътува с останалите гардове.

Здравеняците, грижещи се за сигурността на Дългия, чакат през целия работен ден пред студиото на „Шоуто на Слави", където шефът им твори и снима активно, пише "Всеки ден". Момчетата се редуват на пост, като на няколко часа се сменят.

Всичките бодигардове били проверени мъже, наети от фирма, близка до Дългия. Пазителите подписват специален договор, с който гарантират своята пълна дискретност по време на служебния дълг, както и ангажимент, че няма да споделят нищо от случилото им се на работа с приятели и роднини, още повече пък с журналисти.