Тайна рецепта за прочистване, лечение и бързо отслабване

Животът

02-06-2014, 17:12

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето ги съставките

Оригиналната рецепта за пречистване и лечение е от 1940 г., измислена от диетологът Стенли Борово, с която се лекува язва на стомаха и други здравословни проблеми. Но идеята е всяка седмица да се пие до 12 чаши на ден, а да не се яде нищо.

По-късно Стенли забелязал, че същата смес не се използва за лечение, а само за отслабване, тъй като допринася за по-бързо топене на килограмите независимо дали се консумира храна или не.

Каква е тайната зад тази отвара?

Лимоните естествено почистват червата, защото са пълни с витамин С и калий. Те са и естествени антибактериални агенти, които лекуват храносмилателни инфекции и укрепват имунитета. А, ясно ви е, че доброто храносмилане и изчистване носят и по-малко килограми. Медът помага да се намалят килограмите, особено когато е използван като заместител на други захари, пише zajenata.bg. Той помага и в чистенето на черния дроб , а намалява и нивото на хормоните на стреса в организма.

Червеният пипер съдържа капсaцин, който увеличава температурата на тялото, ускорява кръвообращението , а това помага за бързо и лесно топене на калории.

Когато кръвта циркулира оптимално, носи и изхвърля токсините от храносмилателната система чрез естествен процес.

Как да направите питието?

Съставки:

2 лимони

4 супени лъжици биологичен мед

половин лъжица червен пипер (лют)

филтрирана вода

Медът смесете с хладка вода (200 мл). Добавете сок от лимон, а след това и пипер. Отново разбъркайте и сложете в кана или бутилка от един литър и се долива до край с вода. Готово!

Изпийте чаша сутрин на празен стомах, и през деня, когато се чувствате жадни, за да довършите цялото количество от 1 л. през ден.