Веселин Маринов сваля наборки на дъщеря си

Естрадният певец Веселин Маринов досажда със sms-и на млади момичета

Певецът не спирал да досажда на непълнолетните девойки с мръснишки съобщения, пише Lifestyle.

Изпълнителят на „Нашата полиция ни пази" има дъщеря от първия си брак, която се казва Йоана и е на 26 години, но този факт ни най малко не притеснява палавия Веско. 52-годишният певец нямам никакви задръжки и вместо вече да се подготвя да гледа внуци, той си пробва късмета подред. Избирал си предимно блондинки, слабички и стройни с естествена красота и впечатляващ бюст, пише "Всеки ден".

„Взе ми номера, като ми каза, че ме е харесал за роля в новия му клип. След една седмица започна да мен кани по кафета и срещи, въпреки, че го отрязах, той не се отказа и продължи с есемес атаката. Наложи се деликатно да му намекна, че харесвам мъже на моите години, а не някой, по-възрастен и от баща ми", оплаква се младо момиче.

Това не е единственият случай, но подходът е различен - при едни е участие в клип, при други предложение за работа. Маринов не е глупав и всеки път измисля нов начин за да се докопа до желания номер. В последствие започват поканите за кафе, кино, ресторант и романтични есемеси, които после прерастват в открито сексуални.

Преди няколко години изпълнителят на ,,Горчиво вино" втрещи със семейните си драми с вече бившата си съпруга Цветанка. Веско я заряза с писмо, хвърли цялата вина за развода върху блондинката и й посочи вратата. По аналогичен начин той постъпил и при раздялата с първата си съпруга Мария. Тогава тя също получава писмо, с което семейните им отношения приключват