Само в SU: Кандидат за ЦСКА взима БиТиВи

Стивън Ло и Красимир Гергов вече са стартирали преговорите

БиТиВи може да има сензационен нов собственик, разкри “София Утре”!

Става дума за хонкконгския милиардер Стивън Ло, който беше на посещение в София миналата седмица. Магнатът пристигна у нас по покана на президента на ЦСКА Александър Томов и новия член на управата на “армейците” Красимир Гергов. Точно последният е катализатор на сделката за БиТиВи. Гергов, който работи като лице на иначе издържащите в сянка телевизията бизнесмени, вече направи една грандиозна сделка със Стивън Ло. Рекламистът продаде на Ло голф-комплекса си край село Равно поле, където хонкконгския милиардер има намерение да направи огромен хазартен град.

Преди да отидат на “Армията” миналата седмица, Ло и Гергов са били в БиТиВи, където азиатецът се е запознал с телевизията и е имал среща с оперативното и ръководство. По-късно двамата са имали и работен обяд, на който е обмисляна цената, срещу която богаташът да сложи ръка на телевизия №1 в българския ефир.

“Да, г-н Ло беше в сградата ни до НДК, дори мина и през нюзрума. Това е всичко”, сподели за “София Утре” журналист от телевизията. Припомняме, че Ло е спряган и за бъдещ собственик на ЦСКА.