Емо Каменов се възмути от Кончита Вурст

"Къртицата" призна в откровено интервю, че все още няма жена до себе си

Охранителят Емил Каменов, който се оказа „Къртицата" в едноименното риалити шоу, сподели, че не се чувства звезда и дори го обижда подобно определение.

„Натоварих се психически. Психиката ми беше изострена. Не можех да понеса тази роля", каза той пред Blife.

Каменов подчерта, че в животът е откровен и истински. Според него такива трябва да бъдат всички истински мъже. „Не е мъжко да се криеш зад думите и да говориш зад гърба. Мъже са тези, които държат на думата си. Отстояват своето. Казваш нещо и го правиш", смята Емо.

„Мускулите не правят мъжете мъже", категоричен е той. Емо споделя още, че не е лошо момче, въпреки работата му на охранител. В момента вниманието на гарда от Монтана е изцяло съсредоточено върху баща му, който е болен.

„Имам семейни проблеми. Баща ми е зле. Откриха му петно на белия дроб. Сега му предстои операция", откровен е Емил Каменов.

Той отрече писанията, че е похарчил парите от „Къртицата", като допълни, че е готов даде всичките си пари за лечението на баща си.

„Парите са си пари. Най-важно е здравето на семейството ми. Ще им помогна на тях. Те са ме отгледали. Като малък правех много глупости. Баща ми няколко пъти ме е откупвал, помагал, спасявал", разкри още той.

Емо сподели, че няма жена до себе си и определи жените като сложни създания. „Не можеш да ги разбереш", каза той. Образът на Кончита Вурст обаче истински възмути Емо, който не крие непоносимостта си към хомосексуалистите.

„Това го гледах онзи ден. Какво е това чудовище грозно?! Нема ли кой да го утрепа това, бе?! Да не тегне на тази земя. Отвращение!", ядоса се Каменов.