ПловдивУтре: 4 юни

Мисия Пловдив

03-06-2014, 18:40

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив и региона

На 4 юни отбелязваме Международния ден за защита на децата, жертви на агресия. Той се чества от 1983 г. по решение на Общото събрание на ООН. Като най-беззащитни, децата са най-честата жертва на насилие в семейството, в училище, на улицата... Впоследствие това рефлектира върху обществото, защото децата могат да копират подобно поведение и от своя страна да се превърнат в насилници.

В 11.00 часа в парка на улица "Рожен" кметът на район "Централен" Райна Петрова ще стартира изграждането на нови фитнес площадки на открито.

Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” Ви кани на сцената на Лятно кино "ОРФЕЙ" утре от 20:30 часа, за да повиши градуса на вашето настроение най-новата комедия "ШВЕЙК". Заповядайте!

Ръководството на синдикалната секция на КТ "Подкрепа" организира брифинг по повод продължаващите груби нарушения на трудовото законодателство и неплащане на работните заплати.

"ВиК" - Пловдив предупреждава, че в сряда, поради планов ремонт по бул."България" в град Асеновград, ще бъде нарушено водоподаването в квартала западно от  река Чая за времето от 9.00 до 16.00 часа.