Щерката на Джоли и Пит става лесбийка?

Снимка на малката Шайло втрещи феновете на известната фамилия

Снимка на малката Шайло от премиерата на "Господарка на злото" втрещи феновете на холивудското семейство Пит, пише lifestyle.bg. На нея първородното дете на Анджелина и Брад, с което те се сдобиха след двете осиновени Мадокс и Пакс Тиен, е облечено в костюм като братята си.

Докато сестрите й Вивиан и Захара са женствени и нежни, и подобно на майка си демонстрират новите тенденции в роклите, то 8-годишната Шайло се носи само в момчешки дрехи. Откакто сама избира дрехите си, тя се облича като момче, защото се възприема като такова.

Според някои Анджи нарочно провокира стила на дъщеря си и толерира гейските й наклонности. Самата Джоли е открито бисексуална, а двамата с Брад са защитници на правата на гейовете, така че още неосъзнатата обратна сексуалност на Шайло е добре дошла за пълнотата и цялостта на семейството.

Анджи призна наскоро, че Шайло е получила за рождения си ден скейборд и уроци по рисуване на графити. "Тя е абсолютно улично хлапе. Може с часове да кара скейт и да показва новите си трикове", казва гордата мама.