4 юни: И утре е ден

Хороскоп

03-06-2014, 19:08

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Празния ход на Луната

Седмицата: Идеи, перспективи и немалко любов

Слънце в Близнаци, Луна в Лъв-Дева

Сряда ще доразвие темите и ситуациите от предходните дни, но само до толкова до колкото някои от тях ще достигнат до завършваш етап . В активната част на деня, Луната ще се движи на празен ход, което означава че няма да ни съдейства чрез привличане на обстоятелства подкрепящи нови теми и начинания. Нещо повече, онези желания и намерения, които не са узрели за реализация, вероятно ще се сблъскат със задържащи фактори и липса на обективни условия за напредък. По същата причина, много от предварително уговорените срещи ще се отменят, а и дори да бъдат осъществени едва ли ще доведат до очаквания резултат.

Отнесете се към внезапния престой в делата и намеренията си спокойно. Със сигурност имате и рутинни задачи, които чакат да им обърнете внимание. Общуването през деня едва ли ще задоволи очакванията ви, но пък четенето ще компенсира качествено информационния недостиг. Липсата на конкретна причина за социален обмен ни дава възможност също така да поостанем насаме със себе си, да подредим мислите си и да преразгледаме  намеренията си. Бъдете спокойни, вечерта и утрешният ден  също ще ви  компенсират - с много по-добри възможности за ползотворни срещи и ефективни действия.

Работа и бизнес
Планирайте важните си срещи за  ранните вечерни часове. Това ще удължи работния ви ден, но пък ще ви даде възможност да получите желанието внимание и насрещен интерес. А и работата във вечерните часове и през утрешният ден ще бъде най-големия източник на удоволствие. Не залагайте професионалния си престиж в опитите да постигнете на всяка цена нещо, което утре ще ви се удаде с лекота. Освен всичко друго, така ще се предпазите и от грешки.

Здраве, хранене и красота
Денят е благоприятен за аромо терапия и общи оздравителни процедури на тялото, кожата и косата. През следващите дни ще разполагаме с изключително благоприятни условия да се погрижим за здравето си и да се придържаме към здравословен режим на живот. Следва да имате в предвид обаче, че във вечерните часове на днешният ден и утре диагностиката ще бъде изключително затруднена и неясна поради което е препоръчително да отложим прегледи и изследвания целящи установяване на здравословен проблем.
Сега е момента да отстраните мъртвите клетки от кожата и да я подготвите за подмладяващи и подхранващи процедури през следващите дни. Така те ще бъдат още по ефективни трайни.