Публиката обърна гръб на Нети

Явно харизмата, която Нети излъчваше преди вече не пленява аудиторията

Претенциозното поведение на актрисата отблъсна зрителите и победата й вече не е толкова сигурна, както изглеждаше в началото.
Въпреки че журито избута половинката на Дони до финала с високите си оценки, накрая самата тя се издъни. Вече спокойна, че е сред финалистите, Нети направи най-лошата си имитация от началото на шоуто - тази на Емил Димитров с „Моя страна, моя България". Певицата имаше най-голям брой точки в генералното класиране, така че участието й на финала бе гарантирано. Кой ще е големият победител обаче зависи от публиката, тъй като журито вече няма да има думата в края на формата, пише Lifestyle.
Така Нети може да остане с пръст в устата, ако пак подцени задачата си. Блондинката сама реши да се бори за първото място с голямата звезда Сара Брайтман. Чуждестранните изпълнители са силната страна на Добрева, но надменното й поведение й изигра лоша шега точно на края на предаването. Нети вече не е сред фаворитите на зрителите и в последния момент, вместо да опита със зъби и нокти да се бори за голямата награда, тя заложи на извоюваното досега, пише "Всеки ден".