Рисуват по стълбите на Каменица в събота

Мисия Пловдив

04-06-2014, 16:12

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

"Drawing Day - България - да рисуваме заедно" в Пловдив от 16 до 18 часа

За пета поредна година в над 16-т населени места в страната ще се проведе инициативата "Drawing Day - България - да рисуваме заедно".  2014-та  е обявена за „Година на правата на детето” от Юнеско и в цяла България се организират празнични чествания под егидата на Държавната агенция за закрила на детето.

В Пловдив събитието ще се проведе на 07.06.2014 г. , събота, на стълбите на Каменица /Главната улица/ от 16:00 до 18:00 часа.

Елате да се забавляваме заедно, канят организаторите! Ще Ви помагат младежите от Център за работа с доброволци към РНБ „Иван Вазов’. Заедно провеждаме забавен, образователен, красив и споделен празник за децата и техните родители. Каним ги и да посетят другите ни инициативи в библиотеката, за да им покажем, че при нас и с книгите е весело. Да си направим един прекрасен празник - рисувайки заедно с приятели, близки и непознати!!!

Това е ден, в който можеш да покажеш на другите, че вярваш в уменията си да създаваш красота, да споделяш и да се чувстваш свободен, а това дава надежда за по-добро бъдеще, апелират организаторите.

Входът е свободен за всички, които обичат да рисуват. Осигурени са материали за рисуване и награди с подкрепата на Община Пловдив „Спорт, младежки дейности и социална политика” и две фирми.